Стояти мусим разом!

Дьюти Фри
Тяжкі часи настали -
Нам треба об'єднатись!
І кожен українець -
Мені тепер за брата!

А українки милi -
Мої  рідні сестрички.
Стояти мусим разом -
Iванки і Марічки.

Не день, не два, не тиждень -
Роками і віками!
Не зійдемо на порох,
Не здАмось на поталу!

Нехай наш любий ворог,
Живе й це пам'ятає!
А Вкрайна наша красна
Із нами процвітає!