My god, when one s at fifty...

Наталия Блок
My god, when one’s at fifty
How one can change that worlrd’s extension
And hope that it really can be
With true belief in variation
Like boat without single paddle
Each one is leaving private harbor
Each must be really full shit cradle
Which means we won’t get ever drowned


Господи, в пятьдесят
Как изменить пространство
В надежде, что может быть
С верой в непостоянство,
Лодкою без весла
В открытое море выходим,
Сколько же в нас говна,
Значит, мы не утонем
( А.Якубович)