Каменяр1

Евгения Давыдянец
             "Лупайте сю скалу!Нехай ні жар ,ні холод не спинить вас  "
                Іван Франко "Каменярі"

Залізти у теплий намет
Та їсти смачні бутерброди
Із гаслом ідти до народу:
"В Європу!" "В Європу!"-Вперед!

Співати буремні пісні,
Попити гарячої кави
І бачити лиш уві сні
Як десь шахтарі йдуть у лави.

Щоб пенсію дати,платню
Отім бастувальникам ярим,
Яким не страшна Божа кара
Мета їх-підкласти свиню.

Знайти вихід силі дурній-
Кувалдами пам'ятник бити,
Отак Україну любити:
"Нехай згинуть Леніни всі!"

До влади пустіть лише нас
І ми вам покажемо "класс!"