Кум купив соб1 комп ютер

Евгения Давыдянец
Кум купив собі комп'ютер:
(Краще б "Таврію" чи "Скутер")
Вже й "ходив" у Інтернет
Каже:"Там таких газет!"
-А "Плей бой",-питаю,-є?
" Є! бажання лиш твоє-
І "Плей баба",і "Плей дід",
Хочеш,сам туди "зайди!"
Ось і я,хай йому біс,
Здуру в Інтернет "заліз".
Не побачивши там див,
Взяв й на голову надів!
Кум кричить:"Заплатиш,хакер!"
-Та іди ти ,куме,...в баню!
І не заплачу,не жди!
А як ти туди "ходив?"