Щаслива мати- Укра на!

Катерина Пивак
Щаслива мати – щасливі діти!
Все робить мати, щоб краще жити!

Чи ненька-мати нам Україна?
Чи має дбати про свого сина?

Про нАрід милий, про свОю волю?
Про щастя й втіху, про кращу долю?

Так, має дбати – а ми поможем!
Для всіх посильно – ми переможем!

Хто серцем вільний і розум має,
Той все осилить і все здолає!

Сьогодні разом ми за ЄДИНУ,
За рідну неньку – за УКРАЇНУ!