Снiг

Мыкола Ковальчук
Білий сніг летить додолу,
Все вкриває залюбки:
І комору і стодолу,
І засмучені садки.

Перший сніг летить за комір,
Як у казці, як у сні,
І вкриває білий колір
Білим цвітом яблуні.

Я радію цьому снігу,
Первозданій білизні.
Радість рве байдужість сіру -
Це ж зимові перші дні!