Russians live and keep to abide

Наталия Блок
Russians live and keep to abide
Every sign by them is trapped out
Realizing they’ll be fucked up
But not knowing when and how

Россияне живут и ждут,
уловляя малейший знак,
понимая, что наебут,
но не зная, когда и как.
(Игорь Губерман)