Молитва за владу i народ

Людмила Дзвонок
Мудрості б, мій Боже, Раді і Майдану!..
Зараз перед Тебе на коліна стану -
Помолюсь за землю, за свою Вкраїну,
Щоби не стріляли дітям нашим в спину!

Був би страх у серці - було б покаяння,
І були б у Раді інші засідання!..
Помолюсь до Тебе: - Господи, дай милість,
Щоб Твої бажання на землі здійснились!

Дай порозуміння Президенту й Раді,
Хай вони працюють в довірі і в правді -
Рішення б приймали, що покращать днини
Для свого народу - спільної родини!
                06.12.2013