Ми хочемо нових зм н!

Виктория Дегтяр
Виходьте з будинків, народ,
Скоріше їдьте у Київ!
Страшний і сумний епізод,
Країну спасем від помиїв.
Врятуємо ми Україну,
Допоможем їй встати з колін,
Знайдемо ми віру єдину,
Ми хочемо нових змін!