Життя

Виктория Дегтяр
В один момент ти зрозумієш,
Що зовсім не про те ти мрієш.
Ти хочеш гроші, хочеш слави,
Але не знаєш зовсім правди.
Гроші прийдуть самі до тебе,
Лиш стать щасливим тобі треба.
Любити серцем всім життя,
Віддатись гарним почуттям.
Кохання хочеш віднайти?
Навчись себе любити ти,
Тоді любов сама тебе знайде,
У твоє серце миттю увійде.
Ти хочеш справжніх друзів мати?
Тоді повинен завжди пам’ятати,
Що почуття є в кожної людини,
Що вириваються вони ізсередини,
І їх потрібно також поважати,
На почуття оці тобі не наплювати,
Тоді і стануть справжні твої друзі,
А у житті не буде місця чорній смузі.