Еднайсь, народе мiй!

Мыкола Ковальчук
Вставай, єднайсь, народе мій,
В єдиний гурт, в єдину лаву,
Щоб відродити давню славу, -
Вставай, народе мій, до спільних дій!

Приспів:
Єднайсь в біді, в тяжкім труді,
Єднайсь в бою за волю.
Ми спільно всі, в одній сім'ї
Здобудем кращу долю.

Вставай, єднайсь, народе мій!
В єднанні міць, в єднанні сила,
Державність наша незборима, -
Вставай, народе мій, в єдиний стрій!

Приспів.

Вставай, єднайсь, народе мій,
Щоб не продали яничари
Святої нашої держави, -
Вставай, народе мій, на правий бій!

Приспів.

Вставай, єднайсь, народе мій!
Ми нашу рідну Україну
До сонця піднімем з руїни, -
Вставай народе мій, будуй свій дім!

Приспів.

                1994 р.