Загадка 113

Любовь Цай
У міфах давньогрецьких серед інших
Живе герой. Хоч дядько наш Степан
Мужчина видний, дужий і розкішний,
Та дужчий цей. Ім’я йому – …

Всміхається ось хімік іронічно,
Бо знає точно цей учений пан,
Мовляв, метал є, елемент хімічний,
Що має назву? – Правильно, …

Згадай-но ще великий кип’ятильник,
Води ним можна гріти – хоч би й жбан,
Електрику лишень встига лічильник
Враховувати. Отже це – …