Так чи нi?

Олег Омелянчук
Що ж ти, брате, уніатам
На онучі дідів стяг
Наділяєш так завзято?
Бачу - в тебе на очах

Тая сірая полуда
Із солодкої брехні.
Був Козак, тепер став Юда.
Так чи ні? Скажи мені