Загадка двух сердец

Принцалександр
Любовь - это загадка двух сердец,
Ей объяснений не придумать.
В любви не разберется и мудрец,
Ведь и мудрец - в любви безумец.
----
Love is a mystery of two attracted hearts,
Nobody understands its rules.
It cannot be explained by smartest of the smarts,
Because when they fall in love, they too behave as fools.