Святий Миколай

Мыкола Ковальчук
По снігу білім в рідний край,
Їз міхом повним подарунками,
Та таємничими пакунками
До нас Святий йде Миколай!

Для дітвори почався рай.
Прикрасить шиби візерунками,
І пригостить усіх дарунками
Дідусь Микола - це звичай!

Повідчинялися ворота,
Прип'яли злих собак до плота,
Щоб Миколай пригод не мав.

А він ступа від хати в хату,
Розносить радість, мов зарплату, -
Господь його до нас послав!

               18.12.2010 р.