Щастя

Лиана Халоша
Хай щастя крокує по рівній стежині
За руку з тобою, зі мною...
Хай сонце сміється і тут, й на чужбині,
Невдачі хай йдуть стороною.

Хай доля приносить маленькій дитині
Нечувану радість, як квітку.
І щастя всміхнеться хай кожній людині,
Щоб тепло було їй, як влітку.