Зима примхлива сьогоднi

Мыкола Ковальчук
Зима не стабільна й примхлива сьогодні,
То холод суворий, то дощ і тепло.
Не входить зима у спокійне русло,
На все, безперечно, є воля Господня.

Та вірю, пройдуть викрутаси природні,
Згадає зима про своє ремесло,
А холод покаже ще своє жало,
І дні розпочнуться холодні й морозні.

Бажають стабільності люди завжди
І діти маленькі й старезні діди,
На інше, напевно, не будемо згодні.

Ось, ось нестабільності прийде кінець.
Заграє на дворі легкий морозець,
А вітер сніжинки закрутить холодні.

                13.01.2010 р.