Ой!!! сирота я, сирота!!!

Виктор Симоненко 2
 Ой сирота я! Сирота!
Батько покинув
Мами немає
Як пес бездомний
Блукаю по миру
Три днi без їжi
Хати не маю
Дайте ж людоньки
Ковбаски та сиру.
        Приспiв:
Ой сирота я, сирота…!
Нiхто не почує в КАБМIНI глухота
Хоч би хто зглянувся з адмiнiстрацiї,
Або треба лупити незайманих по ср…пицi.
 
Вуйко купили
Менi кашкета
У схронах шукаємо
З дiдом кулемета
Негайно треба
Змiнити владу,
А нинiшнiх в пекло
За любов та зраду.

Батько – Європа,
Мати – Україна
За що ж ви гнобите
Своїх доньку й сина?
Панi та пани
Вам вiдповiдати
Вiйна без вiйни…
Люд пора вставати.   

24 червня 2011 рiк Вiктор  Симоненко