Земнi Вiршi то Господа слова

Петро Керанчук
Під дахом  неба голубого,
Де на землі казковий світ.
Знайшов в житті свою дорогу,
Мов хрест Господній шлях проліг.

Мов цвіт весни, вплітаю вірш у долю,
Як з джерела, наснагу серцем п’ю.
І з кожним словом роблю крок  до Бога,
А з ним  в житті живу, як у раю.

Душа слів поглинає більше й більше,
Моя від  них мудріє голова.
Слова душі від Бога - наймиліші,
Бо земні вірші – то ГОСПОДА СЛОВА!