Достатньо дотику Свiтанку

Лидия Филимонова
Достатньо дотику Світанку,
Що променем запалив небо.
Звучить мелодією ранку,
Бо для душі літа потреба.

Та пісня жайворонка в полі,
Роси кришталь дзеркальний,
У серці присмак волі -
Янгола голос жаданий.

Достатньо дотику Світанку,
Що льється світлом в небі...

21.12.13р.