Яблунька

Мыкола Ковальчук
Квітне мальовничо молода весна,
Знову щемко кличе рідна сторона.
В серці ятрить рана, - закохався я
Руку дай, кохана, яблунько моя!

Приспів:
Яблунько, яблунько, яблунько,
Ніжна чарівна свята.
Яблунько, яблунько, яблунько,-
Квітнуть тобою літа!

В ту весняну днину, я у мріях жив,-
Яблуньку цнотливу палко полюбив.
Дні за днями мчали сповнені жаги,
Нас добром єднали щастя береги.

Приспів...

Тихо, непомітно відцвіла весна,
І прийшла неждано холодна зима.
Закінчилось свято, розійшлись шляхи.
Лише біль утрати не гоять роки.

Приспів:
Яблунько, яблунько, яблунько,
В дні мої спраглі прийди.
Яблунька, яблунька, яблунька,
В серці моїм назавжди!

               03. 11. 2012 р.