Пробач

Александр Васильевич Шилов
                Н.Кислощук.
Привіт!  Так  боляче  мені
Було  читать  рядки  ті  щемні,
Розпачливі,  важкі,  сумні,
Та  в  більшості  своїй  даремні,
Що  вилилися  на  папір.
Так,  боляче  було! Повір!

Читав,  і  туга  в  тих  словах,
Знов  серце  краяла  і  душу,
Вселивши  підсвідомий  страх,
Що  я  собі  признатись  мушу:
Я  вам  насправді  співчував,
Бо  щось  подібне  й  сам  пізнав.

Серед  цих  слів,  у  їхнім  вирі,
Я  розгубився  і  тремтів,
Як  злодій  у  чужій  квартирі.
Не  знав,  а  може  не  хотів,
Повірити  в  таку  мороку,
І  стати  із  чийогось  боку.

У  вірші  чуть  набату  дзвін:
Питання,  біль,  печаль,  тривогу...
Хто  винен  більше - ти  чи  він?
....................................................
Порада  замість  епілогу:
Чия  у  скоєнім  вина -
Ви  РАЗОМ  поясніть  синам!!!

Так  думаю.  Хоч  стій - хоч  скач.
Не  так  сказав? Тоді  пробач!