Стихове Напътствия за всеки ден II -Росица Авела-

Бугулова Лина Ом Аум
http://www.edinenie-vsemirno.net/mp3/stihove_RA_1_ru.htm

Стихи "Напутствия на каждый день"

6
С роса оросени благоуханни цветя и билки,
полъх нежен, ромон на поточе,
слънцето грее и птички пеят,
тишина и спокойствие, Мир и Любов се разстилат навред –
виж каква прекрасна картина
на живот сред природата, в Нов Ред!
И ако такава е Божията Свята Воля,
да се претвори в реалност тази картина
за всеки истински устремен,
в момента за нея Свише отреден!
21.04.2013 г.

Одеты росой ароматные цветы и былинки,
Дуновение нежное, журчанье ручья,
Щебет птиц  - все солнцем согрето,
Тишина и спокойствие, Мир и Любовь разлиты
Вокруг
посмотри, как прекрасна Картина –
Средь природы ждет тебя Новый Век!
вариант последних строчек)
Благославям на всеки, на който тя сърцето му сега докосне, ..............Благославляю сердца, что ныне затронуты мигом,
да се претвори в реалност тази картина ..................................Пусть претворится в реальность жизни она
и сега, и завинаги и во веки! ...........................................И ныне, и присно и во все века!


7
Понякога само няколко слова са нужни,
за да се събуди някоя душа и да бъде спасена,
а понякога с няколко слова може да бъде погубена тя!
Чрез словото си може да рушите, но може и да градите,
така че словата си мерете и мислете, и се помолете,
преди да ги произнесете!
22.04.2013 г.

Иногда только несколько слов нам нужно,
пробудить чью-то душу - и этим спасти,
а иногда несколько слов могут её погубить!
Словом вашим можете рушить, но можете и – созидать
Так что надо вам - взвешивать, и - обдумывать, и – молиться
прежде, чем Слово сказать!


8
Новостите приеми и по стълбата еволюционна напред се предвижи,
до нивото на душите от 6-тата и 7-мата раса съзнанието си извиси,
и да бъдеш заедно с тях тук на Земята се подготви –
Новия Ред на Златния Век час по-скоро да се съгради!
23.04.2013 г.

Новости прими и по лестнице эволюции вперёд иди,
До уровня рас шестой и седьмой сознание души возвыси,
Дабы быть вместе с теми тут на Земле, себя подготовь -
Чтоб успеть Новый Порядок и Век Золотой воздвигнуть!


9
Чуй птичите песни в тихата утрин, в ранни зори
и отвори сърцето и душата си към Бога,
докато чакаш Хелиос да те освети
и да те помилва със своите животворни лъчи!
10.04.2013 г.

Слушай пение птиц тихим утром, в ранние зори,
И отвори Богу сердце и душу свои,
Пока ожидаешь, что Гелиос тебя озарит
И окутает ласково живительными лучами!


10
Прости на всеки ближен от дълбините на душата,
а Бог на тебе ще прости!
Възрадвай Небесата
и всеки ден за всичко искай прошка ти!
11.04.2013 г.

Прости любого человека в глубине души,
и Бог тебя простит!
Возрадуй Небеса
и всякий день прощение за всё проси!