Пам ятаю

Катерина Рычкова
Пам'ятаю, як дивилась в твої очі,
Щирі очі, що я згадую щоночі.
Пам'ятаю, як тримала твої руки,
Сильні руки, без яких життя - це муки.
Пам'ятаю той серпневий теплий вечір,
Кращий вечір, бо тоді мене за плечі
Обійняв ти, підіймавши вище неба.
Вище неба, що не бачу вже без тебе.
Пам'ятаю...