Грейс

Оксана Грачевская
Нью-Йорчий соул -
Стуле’на пелька світу.
Немає краще заповіту,
Ніж той, що там колись-то був.

Зірцем в очах погаснуть зорі,
Кришталь розіб'ється в щенти.
Ти тонеш в ньому наче в морі,
А треба начебто пливти.