***

Виктория Лебединская
Саберми авесте саметенден
Саберми авесте самедан
Оремове немерге фатенде
Имаверде да веставедан

Лоис умга э лоис фотрадо
Оремове эскембере тан
Саберми авесте саметенден
Саберми авесте самедан.

Имаверде уми иукроче
Имаверде фотрадо эсти
Керемен та верарто эсвоче
Керемен авеста авести.