Щедр1вка

Евгения Давыдянец
Не  щедрівка  щедрувала,
А  Лисичка  хитрувала.
Не  сказала : "Добрий вечір!",
А  побігла  аж  до  печі,
Ухопила  гусака  і  була собі така!
- Я  не  буду, як Лисичка,
Дайте, тітко, п'ятака!