Евромайдан

Мыкола Ковальчук
На Євромайдані - мужні, горді люди.
На Майдані честі - справжній цвіт землі.
Усі прагнуть волі, прагнуть правди всюди,
Жити нема сили в повені брехні.

На Майдані волі нація дозріла,
Гідністю налилась рідна сторона.
Тільки вкупі, разом, ми - незборна сила,
Злодійської влади згине сарана!!!

На Євромайдані п'янкий вітер волі,
Розпирає душу радість весняна.
Разом ми засієм щастям власні долі.
Сонцем заіскриться нам будучина.

Жити по-старому, хто ще там охочий?!
Будуть переміни, сумніву нема.
Бути нам в Європі - більшість цього хоче.
До звитяги, друзі, кличе нас сурма!

                28.12.2013 р.