Дуже важко з тобою прощатися...

Таня Танюк
Дуже важко з тобою прощатися,
Відпускати не хочеться – мушу.
Бо не маю я права втручатися
У твою заспокоєну душу.

Бо не маю я права без дозволу
Іти поруч турованим шляхом,
Називатися будь-яким способом
На сторінках твого альманаху.

Я занадто складна і пригнічена,
Перейматися мною не варто.
Я сама. Нічия. Дивна дівчина,
Для якої життя – це не жарти.

Вибачай, якщо раптом образила,
Я кохати навчаюся тільки.
Так багато лишилось несказаним.
Вибачай, довелось розбудити…