Не НА, а В!

Иванов Владимир 65
«НА» Україну зазвичай
Було раніше – вибачай…
Живемо ми «В» такій країні,
Куди не «НА», а «В» віднині!

Для когось, може, новина:
Але, нехай вони йдуть «НА…»
Не на Вкраїну рідну – ні,
Бо на війні, як на війні.

Ми ледь втекли з братерських уз,
І знову в «тамошный» союз?
Під псевдонімом «старший брат»
До нас повернеться диктат!

Війна збирає людську кров...
Та то – війна, чого ж це знов?!
Вкраїно мила, повставай –
Ми – козаки! Не забувай!