Ялинка

Мыкола Ковальчук
Ялинка Новорічна - дарунок лісу,
Стоїть на площі міста одиноко,
Приваблює, чарує наше око.
Красі її не має компромісу.

Небавом свята відкриємо завісу.
І радість птахом здійметься високо.
Та в душі наші зазирне глибоко, -
Чекаємо на чудо бенефісу.

Розквітне феєрверк ясних думок.
У вічність ступимо ще один крок,
Життя вчуваючи міцну основу.

Ялинка ця - дарунок прабатьків,
У світ старий привносить радість нову.
Й чарує віщим подихом віків!