Рiздво Христове!

Владимир Евтушенко
  РІЗДВО ХРИСТОВЕ!

Зірок насипало на небо,
А срібний місяць так сіяє,
Що навіть ліхтаря не треба!
Хіба, насправді, так буває?

Бува багато в світі дива,
Коли Святвечір наступає…
Діва-Марія народила!!!
Різдвяна зірка сповіщає!!!

Ісус, під Зіркою своєю,
У яслах плаче, як дитина!
І глас несеться над землею –
Різдво Христове наступило!!!