софiйський собор

Преподобная Настя
розарій сухий, не квітне,
лине намистинами по сходах, постукує.
де ти, Діво Маріє?
на полотнах яких прапорів майориш?
сльози твої зникають у спеку літню,
рани не схожі на наслідок Божої муки,
погляд твій більше не гріє,
лякає безглуздих дітей лиш