Усунення з притягненням

Иванов Владимир 65
Одного разу слухав радіо, і в той день була трансляція із зали засідань Верховної Ради України. Там дуже часто повторювали: "усунути з посади, щоб притягти до відповідальності". Мова йшла про когось із депутатського корпусу...

Усунення з притягненням
Можливе лише подумки,
Як звернення з одверненням,
Як гУчний оклик ...пошепки.
Нема усунення з посади,
Нема одвернень від керма.
Втискає в крісло важіль влади,
В народ повернення нема.
Окремий шлях для них відкрито,
Окремий вітер для вітрил.
І кожен зна своє корито,
І в нім немає зайвих рил.
Шукає риба там, де глибше -
Вони ж шукають осетра.
Та їх самих шукати швидше,
І нижче плінтуса пора!