Новорiчний настрiй

Ирина Визняк
Запалали святкові вогні,
Поспішають ялинки вдягтися.
Вже гарцює на білім коні
Чотирнадцятий, після двох тисяч.

З-під копит - золотий фейерверк,
Серпантином мережена грива.
Оповита гірляндами верб,
Його постать велично-красива.

Поспішає грайливий мустанг:
Біг розвітрений, жодних зупинок.
Оксамитова розкіш хвоста
Припорошує сукні ялинок.

Кінь торкається райдужних вій,
Граціозно тримаючи спину.
Гріють душу сніжинки надій,
Добрих мрій і бажань хуртовина.

Він несе зорепади Різдва,
Щиру впевненість в доленьку кращу,
В кожен дім – новорічні дива,
В кожні руки – підкову на щастя.