Нова казка

Не Реальна
У спалахи-барви одягнене небо,
Та келихів повних бринить передзвін,
Відчинені в кожному серденьку двері,
Щоб міг завітати туди Новий Рік.

Вже запахом манить пухнаста ялина,
І зараз, під чари смачного вина,
З'єднає таємно в цю дивну хвилину
Загадана мрія, на всіх нас одна.

Хай збудеться те, що не збулося вчора,
Відбудеться все, чого ще не було,
Напишеться казкою нічка святкова
На 365 нових сторінок.