Сiчневий сон

Олеся Райська
 
Зимовий сон... січневий, першозваний
початок року... може, і життя?!
хоча, по колу та й все по спіралі
на жаль? я знаю - про своє буття.
 
на що чекаю? на січневе диво?
хіба не диво, що іще жива...
оманливо, примарно та мінливо
мій сон про щастя вдень трива, трива...

триває... та не сон - сама реальність
мені дарує дивні почуття...
надію, сподівання - це - банальність?
що є банальнішим...Тебе кохаю Я!