За Волю!

Владимир Евтушенко
     ЗА ВОЛЮ!

Ой, на горі козаки гуляли,
Ой, на горі козаки гуляли,
Ой, на горі козаки гуляли, )
За горою курені стояли.      ) – 2 рази.

В козаків та коні браві,
В козаків та коні браві,
В козаків та коні браві,        )
Та ще й шабельки булатні! ) – 2 рази.

Вони ворога рубали,
Вони ворога рубали,
Вони ворога рубали,            )
Ще й гарматами стріляли! ) – 2 рази.

Згиньте, кляті вороженьки,
Згиньте, кляті вороженьки,
Згиньте, кляті вороженьки,    )
Буде вільна Україна-ненька! ) – 2 рази.