Залишайся завжди собою

Не Реальна
На твоєму шматочку суші
В час навчання цього життя
Модні люди-червиві душі
Зустрічають тебе щодня.

Зліва й справа лежить пустеля
І, насправді, тут ні душі.
Люди - то не вода джерельна,
А сухі лише міражі.

На зигзагах забутих вулиць
В сизу темряву або весною
Серед біло-чорних дволиць
Залишайся завжди собою.