***

Мыкола Ковальчук
                Вернешся в землю,
                бо ти з неї взятий
                і бо ти порох - і до
                пороху повернешся.
                Мойсей, 3:19

Людина смертна на землі.
Тут пролітають дні намарно
В тривогах, праці, снах - бездарно
І, часом, душать нас жалі.
Життя трухлявіють щаблі
Без віри, щастя, у стражданнях,
Щезають в сомокатуваннях,
І гаснуть свічечки малі.

Якась дещиця літ пройде,
Життя сторінку перегорне,
Свої трофеї смерть загорне,
Людина в порох перейде,=
Землі удобрення буде.
Такий одвічний хід природи,
Життя чергові прийме роди,
І світ по колу побреде!

             02.01.2014 р.