Молитва за Укра ну

Надежда Погребняк
Молюсь за тебе Україно
І вдень і в ніч і повякчас
За волю спокій і достаток
Так як колись моливсь Тарас
Щоб буйним цвітом навесні
Твої сади цвіли
З веселим криком журавлі
Нам щастя принесли
Щоб колосилась хлібом нива
І дощик поливав
Реве та стогне Дніпр широкий
Народ під стягами співав
Щоб мати сина колихала
Під пісню солов'я
Щоб знали у всіх куточках світу
Той заповіт від Кобзаря
Молюсь за тебе Україно
У будень в свято і завжди
Щоб шляхом обраним народом
Ти йшла до світлої мети