Моя краIна

Татьяна Белая Роза
 
      
 Україно бідна, мати моя рідна,
 Ти страждаєш вічно в хвилях історичних...
 Кати різномастні, вороги народу
 На шляхах до щастя чинять перепони.

 В розпачі країна - крадії повсюди,
 Скрізь насильство, відчай, знов зникають люди.
 Все вже запродали злодії в законі,
 Туга серце гнобить, ніби у полоні.

 Стомлені зневірою, зраджені верхами,
 Втративши надії, ми йдемо шляхами.
 Якщо впав - затопчуть, хворії вмирають,
 Завжди захищають тих, що гроші мають.

 Крізь туман майданів не побачиш волю,
 Тільки глибше втратиш силу, зір і долю.
 Україно бідна, мати моя рідна,
 Невже не дожити, доки ти розквітнеш?


    01:15   03.01.2014