чи е до раю ворота?

Роман Томашков Лес
-чи є у раю ворота?
-А якщо i раю немає?!
Куди ж ті ворота подiти?
А тонель лише кінець від дрота,
що другим кінцем згорає,
у іншому світі?
Куди діти квиток до Раю?
Продати?
Кому його тут продати?
Кому тут здалися ті крила?
Якщо тут від краю до краю
позолочені бісом грати
знаходять найбільшу силу!
Та кому тут потрібні біси?
Якщо тут і людям файно,
без усяких таких легенд.
Тут усі вже мають тіж самі риси,
та продані і гори і пальми,
за зламаний цент!