неожидаемая

Александр Нгаху
Я помню
как ты
тушила
сигарету
Об мою руку
чуть повыше
запястья

Я умирал
от боли
но терпел
сильный
каменный
добрый
олух...

Оказалось
это
почти
счастье
а я
глупый
подсолнух...