БЪДИ МИ ТИ...

Радко Стоянов 2
От твоята усмивка озарена,
душата ми възторжено звучи.
Мечтата ми към теб е устремена,
към твоите пленителни очи.

От ласките ти знойни, съкровени
танцува лудо моето сърце.
Със багри многоцветни, вдъхновени,
рисувам ангелското ти лице.

Не ще престана жадно да те гледам,
да славя твоя благодатен дар,
плода мечтан на любовта да вземам,
да пия най- вълшебния нектар!

Бъди ми ти зората най- красива!
Бъди ми ти съдбата най- щастлива!