Святий вечiр

Мыкола Ковальчук
Святий вечір, Щедрий вечір
Йде у гості й несе сніг.
Розправляйте ж, друзі, свої плечі, -
На столі кутя, узвар, пиріг.

Вифлеємська зірка сяє,
Вказує подію дня.
Месію щасливий люд вітає,
Мов одна згуртована рідня.

Віримо в щасливу долю,
В радісний прийдешній день.
Хай в країну зміни й справжню волю
Вифлеємський принесе огень!