Бажання

Наталья Гуркина 2
Блакиттю і житом уквітчаний край,
 Колиско моя, Україно!
 Прошу назавжди всіх людей об’єднай
 Любов’ю сердець воєдино!
 Щоб брат біля брата, і захід, і схід,
 Всі разом пліч-о-пліч стояли,
 Молилися щиро, як люблячий Рід,
 І пісні єдині співали!