Солодкий сон...

Иньфинити Любви
Задрімали зорі в Небі,
Місяць вигнув коромисло...
Крізь хмаринки проглядає,
Світить тьмяно,трохи кисло...

Мабудь він уже втомився
Від потоків сліз додолу...
Спить собі солодко й мирно
Під різдв'яну колискову...

З Небом люди спочивають
Від турбот цих новорічних...
Їх Морфей усіх запросить
У Країну снів незвичних...