Ми приреченi, знай, бути разом!

Йозеф Зон
Ми "приреченi", знай, бути разом!
Я без тебе, мов та сирота.
Вiр - не винний, втрутилась "зараза"
У стосунки любовнi, життя...

Все тепер зрозумiв, хвала Богу,-
Памя'таю про гордiсть твою!
З тою, iншою, став я небога,-
Що простиш мене  маю мету!

Мудрiсть часто запiзно приходить,
Що поробиш?- такеє життя.
Розум всi помилки нам доводить,-
Не померла любов, почуття!


По слiдах:
«Успокой свое сердце, любимая» (Виктор Гусак)
http://www.stihi.ru/2014/01/07/6513


Некоторая корректировка внесена  25.02.2018

ЛГ