Любов си ти

Радко Стоянов 2
Любовта не е от вчера.
Тя е вечна красота!
Тя е дивната Венера,
Слънцето е на света!

Още от Адам и Ева
Бог нарекъл я Жена,
затова и от тогава
носи двете имена.

Любовта ни побеждава,
с Нея дишаме, цъфтим,
щастието Тя ни дава,
като слънчев лъч блести!

О, Любов, Жена си Ти!
О, Жена, Любов си Ти!